slixol manifesto

2019-ben gondoltunk egy nagyot és belevágtunk abba a projektbe, ami felé valójában mindig is vezetett az utunk. Fogtuk a sales-ben szerzett tapasztalatainkat, a kreatív alkotás és marketing iránti érdeklődésünket, és mindezt összegyúrtuk azzá, ami ma a slixol.

Önerőből építettük fel, és továbbra is lelkesen haladunk a célunk felé:
elégedett partnerek, és olyan projektek, amelyekre mindannyian büszkék vagyunk.

Magunkat nem vesszük túl komolyan, de az ügyfeleinkbe fektetett munkát igen. Nálunk nincsenek túlgondolt titulusok, mert tudjuk, hogy azok általában nem jelentenek semmit. Kollégák extrákkal: A munkatársaink a barátaink is – minden előnyével és nehézségével együtt.
colleagues with benefits*
*more than colleagues: good friends x colleagues
?

our colors

A munkatársainknak szakmai szabadságot adunk, mert bízunk bennük. Engedjük, hogy önálló döntéseket hozzanak ügyfeleink érdekében.

A radikális felelősségvállalás és az ezzel járó őszinteség alapelvárás minden kollégánk felé. Nálunk az egónál fontosabb a csapat. Nyitott személyiségek vagyunk.

Hiszünk abban, hogy a legjobb munkák akkor születnek, amikor meghallgatjuk a másikat. Amikor sok tehetség egyéni nézőpontja és kemény munkája találkozik, a végén pedig összeáll egy kerek egésszé.

slixol team: harmony of contrasts