We hold a strong belief: every brand must

renew. adapt. evolve.

otherwise, they'll lose their competitive edge.

And there’s only one thing worse than insignificance: being forgotten. That’s why we’re here – to make sure that you never fall into that category.

slixol media supports the renewal of B2B brands with strategic and tactical marketing tools.

Konzultáció

A stratégia mutatja meg az irányt és jelöli ki a végcélt egy megvalósítható, fókuszált terv formájában.

Tekintsünk rá úgy, mint egy térképre. Egy térképre, ahol bejelöljük a végcélunkat: az utunk végállomását, ahova el szeretnénk jutni. Az úti célunkat azonban többféleképpen is el tudjuk érni.

Stratégia

Miért fontos megvizsgálni azt, hogy mivel szeretnénk eljutni az úti célunkig?

Ebben a szekcióban bemutatott eszközökre úgy kell tekinteni, mint egy műszaki vizsgára. A műszaki vizsga során a teljes járművet kívülről, belülről átvizsgálják és feltárják az esetleges hiányosságokat, szervizelésre szoruló alkatrészeket. Ezt a munkát nem lehet megspórolni.

Taktikai tervezés

Miért fontos pontosan megterveznünk az utat?

Ha megtaláltuk az úti célt és nagyjából tudjuk azt is, hogy milyen úton szeretnénk oda eljutni, ha ismerjük, hogy ehhez milyen járművet érdemes használnunk – akkor már konkrétan is meg tudjuk tervezni az utazásunkat és meghatározni a pontos útitervet. Ez a taktikai tervezés feladata: ez az iránytű, ez a navigációs program.

Kampányidőszak

Előttünk a térkép.

A térképen már bejelöltük a kiindulási pontunkat és az elérendő végcélunkat. Indulás előtt a járművünket átvizsgáltuk, az útra felkészítettük. A részletes útvonalat megterveztük és tájékozódtunk az utazás során várható eseményekkel kapcsolatban is. Elindulunk.

 

Current portfolio:

Konzultáció

Választhatjuk az autópályát, ahol gyorsan tudunk haladni – miközben faljuk a kilométereket –, de fizetnünk kell érte.

Mehetünk kertek alatt is – szép tájak mentén –, ahol nem kell fizetni az úthasználatért, de sokkal lassabban haladunk.

Ha pedig rosszak a beállításaink a navigációban vagy nincsen nálunk térkép, akkor könnyen lehet, hogy hamar egy földúton találjuk magunkat, esetleg betévedünk egy zsákutcába, ahonnan vissza kell fordulnunk.

Az első beszélgetésünk is már az úti cél és az oda vezető lehetséges útvonalak feltérképezéséről szól, a szerepe pedig kulcsfontosságú a további tervezés kapcsán.

Már lassan 2 éve alkalmazzuk ezt a meetinget – szinte változatlan felépítéssel –, amit „stratégiai felderítő konzultációnak” neveztünk el.

Két év alatt közel 500 felderítő konzultációt tartottunk meg. Ez pedig az első lépés volt ahhoz, hogy 50 ügyfelünkkel elinduljunk egy közös útra.

Egy közös útra, ami az ügyfeleink 75%-nál már évek óta tart.
Egy közös útra, ami sokszor közeli úti céllal indult, de azt hamar elértük és újabb desztinációkat tűztünk ki.
Egy közös útra, aminek az első lépése mindig egy apró elköteleződés: időpontot egyeztetni egy konzultációra.

VÁLLALATI VÍZIÓ, MISSZIÓ

A marketing a céges célok megvalósításában nyújt támogató szerepet.

Feltérképezzük hogy honnan hova szeretne eljutni egy cég.

Vannak olyan kulcsinformációk, amelyek ismerete nélkül még az ötletelési szakaszba sem tudunk belekezdeni – bármennyire is szeretnénk. Ezek a mi esetünkben elsősorban a vállalati szintű, közös célkitűzésekhez és kevésbé a működéshez kapcsolódó részletkérdésekhez kapcsolódnak.

Mi a cél? Hová szeretnénk eljutni? 

Amíg ezen a téren nem vagyunk elég tudatosak, addig nagyon veszélyes konkrét marketing eszközökhöz nyúlni. A mi felfogásunk szerint még a stratégiai tervezés folyamatát sem érdemes ezen célok feltárása nélkül elkezdeni.

Az utóbbi két év során közel 500 cégnek tartottunk díjmentesen marketing konzultációt. A marketing- és cégvezetőkkel folytatott beszélgetéseink alapján azt látjuk, hogy a problémák mindig egy ponthoz vezethetők vissza: A legtöbb itthoni KKV  marketing megmozdulásaiból hiányzik a tudatosság.

Mindenkinél máshogy csapódik le a kezdeti tudatosság és a stratégia hiánya, de egy biztos: minden esetben a céges erőforrások pazarlásához vezet.

Ezt a 0. szakaszt tehát ugyanolyan komolysággal kell kezelni, mint bármelyik más – láthatóbb és kézzelfoghatóbb – marketing folyamatot.

Stratégia

Az a jármű, amelyet okosba, kókler módon átengednek a műszakin, előbb-utóbb le fog robbanni az út mentén és sokkal költségesebb lesz onnantól kezdve megjavítani.

Ha megtörtént a műszaki ellenőrzés és már ismerjük a járművünk jelenlegi állapotát, illetve tudjuk már azt is, hogy hova szeretnénk eljutni – akkor már csak egy kérdés maradt:

Alkalmas-e a jármű arra, hogy eljussunk oda? Egyáltalán, ez a megfelelő közlekedési eszköz az úti célunk eléréséhez?

Fontos, hogy összehasonlítsuk a többi lehetőséggel is.

Mi van akkor, ha busszal, vonattal, repülővel vagy hajóval megyünk?

Ezért fontos az, hogy feltérképezzük a piacot is. Vizsgáljunk meg külföldi példákat, elemezzük ki a versenytársainkat. Nézzük meg, hogy ők mivel közlekednek.

Ha kiderül, hogy a jelenlegi jármű nem az optimális eszköz arra, hogy elvigyen minket a célunkig, akkor meg kell azt vizsgálni a változtatási lehetőségeinket.

– Szükségünk van egy új honlapra?
– Egy átgondoltabb vizuális megjelenés, egy új arculat az, ami hiányzik?
– Egy új termék piaci bevezetése stratégiai fontosságú lenne?
– Érdemes lenne változtatni az árazási modellünkön?

Egy jó stratégia nem csak a helyes irányt mutatja meg. Nem csak annak a meghatározásában segít, hogy milyen lépéseket kell végrehajtanunk – hanem abban is, hogy miket kerüljünk el és ne találjuk magunkat hirtelen egy zsákutcában.

SZITUÁCIÓS ANALÍZIS

A vizsgált brand körüli aktuális piaci-, és kommunikációs viszonyok feltárása.

A konkrét célkitűzések minden esetben hatással vannak arra, hogy milyen szempontok szerint vizsgáljuk a piacot és a jelenlegi szituációt egy adott márka körül.

A szituációs analízist két elemzési eszköz köré építjük fel: versenytárselemzés és marketing dimenziójú SWOT elemzés.

A versenytárselemzést mindig két sík mentén, két eltérő szakértelemmel rendelkező munkatársunk készíti el.

Az első egy sales-fókuszú, szubjektív versenytárselemzés. Ilyenkor a meghatározott konkurens cég piac felé történő kommunikációját, kulcsüzeneteit, tartalomtípusait és a lehetséges piaci pozíciókat vizsgálja részletesen kollégánk.

A második pedig egy szoftveres elemzés. Itt egyrészt a célközönség keresési szokásait, a vizsgált piaci szereplők online platformjainak hasznosságát és eredményességét, valamint kiemelten a weboldal jelenlegi forgalmi mutatószámait vizsgáljuk meg.

A szituációs analízis során jellemzően 70-100 oldalnyi dokumentáció is összegyűlhet, amely kiválóan támogatja a stratégiai folyamat további szakaszait. A teljes anyagot igény szerint meg is osztjuk partnereinkkel,, de a nagy mennyiségű információt 3-4 vezetői szintű üzleti ábra segítségével összegezzük és teszünk gyorsabban értelmezhetővé.

MÁRKASTRATÉGIA

A vizsgált brand külső kommunikációjának fejlesztése.

A márkastratégia során mindig a korábban már feltárt aktuális piaci szituációt, illetve kifejezetten a többi piaci szereplő kifelé történő kommunikációját törekszünk minél alaposabban megvizsgálni.

Elsőként ebben a feltárt kommunikációs környezetben a vizsgált márka benne elfoglalt szerepét azonosítjuk jelen időben, majd javaslatot tehetünk ennek a szerepnek más kulcsüzenetekkel történő kommunikációjára – vagy akár egy teljesen másik szerep betöltésére is.

Végül a kiválasztott pozícionáláshoz és kulcsüzenetekhez igazodva kidolgozzuk az optimális tartalmak táblázatát. Itt olyan konkrét tartalmi ötleteket gyűjtünk össze, amelyek a kulcsüzenetek hatékonyabb kommunikációját teszik lehetővé az adott célpiac felé.

Taktikai tervezés

Hányszor álljunk meg útközben? Pontosan milyen utakon fogunk közlekedni? Hány óra, hány nap alatt teljesítsük az utat?

Hogyan néz ki a konkrét marketing mix? Hány kampányt tervezzünk egy 12 hónapos marketing tervbe? Milyen gyakran értékeljük a kampányokat, hogyan csatoljuk vissza a kezdeti célokhoz?

Iktassunk közbe egy kis kitérőt, ha útba esik egy látványosság? Belefér?

Milyen rugalmas elemei vannak a taktikának, ha egy előre be nem tervezhető esemény következik be? Hogyan tudunk gyorsan reagálni különböző piaci történésekre?

Milyen sebességgel közlekedjünk? Betartjuk mindenhol a sebességkorlátokat?

Milyen taktikai elemeket választunk? Milyen kommunikációs követelményeket kell figyelembe vennünk?

MARKETING MIX ÖSSZEÁLLÍTÁSA​

A kitűzött üzleti célokhoz konkrét marketing eszközök kiválasztása.​

A taktikai tervezés során a meghatározott célokhoz igazodva kijelöljük a kommunikációs felületeket és marketing eszközöket, miközben figyelembe vesszük a stratégiai tervezés során feltárt információkat.

Ez a szint főként operatív kérdésekre ad konkrét válaszokat:

– Hol fogunk megjelenni?
– Miről fogunk kommunikálni?
– Mennyit fogunk elkölteni?
– Mi a célja az egyes felületeknek?
– Hogy járulnak hozzá mindezek a kitűzött céljaink eléréséhez?

A stratégiai tervezés során feltárt információk birtokában könnyebb döntéseket hozni taktikai szinten.

Egy részletesen kidolgozott taktikai terv pedig megfelelően előkészíti a munkát a gyártási fázisban résztvevő, kivitelező szakemberek számára. Így kapcsolódnak össze az eltérő tervezési szintek.

Sokan egyből a taktikai szint kidolgozásával kezdenek, valamint ezzel a szinttel azonosítják a stratégiai tervezés folyamatát is – tévesen.

Kampányidőszak

A tervezési fázis fontosságát nem lehet elvitatni. De azt sem lehet elvitatni, hogy egy utazás során élményekkel szeretnénk gazdagodni. Megtapasztalni más kultúrákat. Megismerni új embereket. Finomakat enni, inni. Felfedezni ismeretlen városokat. És mindeközben jól érezni magunkat, élvezni az utunkat.

Ezeket a tapasztalásokat, élményeket általában megörökítjük valamilyen formában. Képeket és videókat készítünk. Megörökítjük az adott pillanatot és belevisszük a saját perspektívánkat, kreativitásunkat is. Sokszor pedig szívesen mesélünk róluk másoknak, próbálunk segíteni és ötletet adni más utazás előtt állónak.

Hiszünk abban, hogy egy jól megtervezett és kivitelezett marketing kampány valóban win-win helyzetet eredményez. Nekünk az a közös feladatunk egy kampány tervezése és gyártása során, hogy az adott vállalkozás kulcsüzeneteit minél hatékonyabban eljuttassuk a megfelelő célközönséghez.

GYÁRTÁSI FÁZIS

A szükséges tartalmak előállítását, valamint a mérési rendszerek felállítását foglalja magába.

A gyártást jellemzően több kivitelezési szakaszra osztjuk fel.

– A taktika végrehajtásához kulcsfontosságú tartalmak, a kampányok célhelyéül szolgáló weboldal(ak), valamint az eredmények értelmezéséhez nélkülözhetetlen mérések beállításával szoktunk kezdeni.
– A későbbi szakaszokban jellemzően további egyedi tartalmak előállításán, a weboldal továbbfejlesztésén és a mérési rendszer finomításán dolgozunk.

Saját megítélésünk és tapasztalatunk szerint, a kritikus tartalmak elkészítése után érdemes kampányok segítségével tesztelni a kidolgozott taktikai tervet. Ezt követően – ha szükséges – tudunk változtatni az útirányon, valamint a kampányokkal párhuzamosan további tartalmak előállítása is megkezdődhet.

KAMPÁNY IDŐSZAK

A tettek ideje. Itt a stratégia gyakorlati megvalósítása zajlik.

A legtöbb projektünk során a meghatározott marketing mix egyik fontos eleme egy online hirdetési rendszer kiépítése.

Ilyenkor a kijelölt felületeken (pl. Facebook, YouTube) “örökzöld” jellegű, hosszú időn át működő, vagy valamilyen szezonális, jellemzően értékesítést ösztönző kampányt építünk fel.

Nem hiszünk az öncélú és cél nélkül lebegő, „csak azért, hogy legyen” típusú kampányokban. A stratégiai tervezés során feltárt vállalati célokat mindig lebontjuk kampány szintű mutatókra, amelyeket folyamatosan vizsgálunk. Kéthetente pedig videós riport formájában is prezentálunk partnereink felé.

Általános tapasztalatunk szerint a legtöbb kampány eredményessége nagyban függ a kampányon kívüli kommunikációnk minőségén, hatékonyságán is.

Az “örökzöld” típusú hirdetési kampányok gyakran erősen hozzájárulnak a bevételnövelést megfogalmazó vállalati célok eléréséhez. Ilyenkor saját tapasztalatunk alapján 3-6 hónap után lesz érzékelhető, hogy egy új láb jelenik meg a forgalmi csatornák között és legalább 1-1.5 év kell ahhoz, hogy egy ilyen hirdetési rendszer nyereséges csatornává fejlődjön.

FEEDBACK & KONTROLL

A kampányok eredményességének vizsgálata, az üzleti célok teljesülésének ellenőrzése és a szükséges változtatások listázása.

A személyes kapcsolatokhoz hasonlóan egy üzleti kapcsolat is időről-időre megfáradhat és új impulzusokra lehet szüksége. Ezt alapul véve, minden velünk dolgozó partnerünknél negyedévente tartunk egy részletes, stratégiai szintű egyeztető beszélgetést.

– Itt egyrészt prezentáljuk az adott negyedév kampány-, és üzleti szintű eredményeit, megvizsgáljuk a kitűzött vállalati célok elérésének állapotát.
– Proaktívan, javaslatokat és új ötleteket hozunk az asztalra, amelyek ugyanúgy illeszkednek az előzetesen kidolgozott marketing stratégiánkhoz.
– Ilyenkor is szívesen fogadunk bármilyen visszajelzést, véleményt, ötletet, amelyek a munka előrehaladását és a célok elérését segítik.

A negyedéves egyeztetés mellett havonta tartunk egy rövidebb online riport alkalmat is, amikor főleg az adott hónapban elért eredményeket és észlelt piaci változásokat mutatjuk be.

A napi szintű kapcsolattartásban az emailezés helyett egy bármikor, bárhonnan elérhető online kommunikációs szoftvert, a Slacket használjuk. Ez az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és legszervezettebb módja ma a csapatszintű online kommunikációnak.

Discovery

Zooming down the freeway might be quick, but you’ll pay the price.

Taking a leisurely stroll through the gardens is picturesque, but it’s a slower pace.

Without the right guidance, you might find yourself on a dirt road or at a dead end, with no choice but to turn back.

That’s why our first conversation with you is all about exploring the possible routes to your destination.

We call it our “strategic discovery consultation,” and it’s the crucial first step in planning your journey.

We’ve refined this process over nearly two years, conducting nearly 500 consultations with business leaders. This was the first step with over 50 clients for a common journey.

For 75% of them, it’s been a journey that’s lasted years.
We typically start with a clear destination in sight, but soon after, we’re setting our sights on new horizons.
And it all starts with a small commitment: scheduling a consultation with us. Let’s start this journey today.

VISIONARY COMPANY

Marketing plays a supportive role in achieving company goals.

Our role as a marketing agency is to map out a company’s journey from where they are to where they want to be.

There are key pieces of information that we need to know before we can even start brainstorming – no matter how much we want to. For us, these primarily revolve around corporate-level, shared goals rather than operational details.

What is the objective? Where do we want to go?

Without being conscious of these aspects, it is extremely dangerous to jump straight into specific marketing tools. In our view, it is not even worth starting the strategic planning process without uncovering these objectives first.

For the past two years, we’ve held close to 500 free marketing consultations for businesses. Based on our conversations with marketing and business leaders, we see that the problems always lead back to one point: the lack of marketing awareness among most SMEs.

The initial awareness and lack of strategy affect everyone differently, but one thing is certain: it always leads to wastage of company resources.

That’s why we take this stage as seriously as any other, even if it’s not as visible or tangible. Building a strong foundation for your marketing efforts is essential to achieving long-term success.

Strategy

An unchecked ride through technical inspection will eventually break down on the side of the road and become much more expensive to repair from that point on.

Once the technical inspection is complete and we know our current condition, as well as where we want to go – only one question remains:

Is our chosen transportation capable of taking us there? Is this the right vehicle to take the trip?

It’s necessary to assess alternatives:

What if we go by bus, train, plane, or ship?

That’s why we explore the market. Investigate competitors and draw inspiration from foreign examples. See how they get around.

If it appears that our current means of transportation isn’t the most effective way to reach our destination, then we must consider other options.

Is it time for a website revamp?
Should we adopt a new brand identity or a more thoughtful visual approach?
Do we need to introduce new products?
Should we tweak pricing?

A well-constructed strategy not only helps determine the right steps to take, but also steers clear of dead ends and pitfalls.

SITUATIONAL ANALYSIS

Analysis of current market and communication conditions surrounding the examined brand.

Goals shape everything – including how we scrutinize the market and assess the brand’s current state.

For a comprehensive situational analysis, we rely on two potent analytical tools: competitor analysis and marketing-focused SWOT analysis.

Our team members, each with a different area of expertise, perform the competitor analysis along two dimensions.

The first being a sales-oriented, subjective evaluation of competitor’s messaging, content types, market positioning, and communication strategy.

The second being a tech-savvy, software-driven analysis that examines search patterns, platform effectiveness, and website traffic metrics.

Our situational analysis generates around 70-100 pages of documentation – a veritable goldmine for guiding your strategic process. We’re happy to share the entire report with our partners. Plus, we summarize this knowledge into 3-4 concise, executive-level charts for easier comprehension.

BRAND STRATEGY

Improving the external communication of the examined brand.

We leave no stone unturned when it comes to understanding the current market landscape and analyzing the external communication of our clients’ competitors.

Our first step is to identify the role that the brand plays in this communication environment. From there, we suggest alternative key messages that can elevate the brand’s position – or even recommend a complete overhaul of its role.

Once we’ve identified the brand’s new positioning and key messages, we develop an optimal content table that’s tailored to the target market. This table is filled with creative content ideas that effectively communicate the brand’s key messages and engage its audience. We believe that every B2B brand deserves a unique voice and an effective content strategy to match.

Tactical planning

We need to consider the number of stops, the road types, and the estimated time for our journey.

Similarly, we need to determine the concrete marketing mix, the number of campaigns required for a 12-month plan, and how frequently to evaluate campaigns

against our initial goals. Does it fit?

What are the flexible elements of the tactic if an unplanned event occurs? How can we react quickly to various market events?

At what speed should we drive? Do we obey speed limits everywhere?

What tactical elements do we choose? What communication requirements should we consider?

DEVELOPING A MARKETING MIX​

Selecting specific marketing tools to achieve the set business goals.​

Business-level goals can only be achieved through a solid tactical plan. This plan will lay out the specific marketing tools and communication channels to use, while incorporating the insights gained from strategic planning.

The tactical planning phase is essential in answering key questions like:

Where should we show up?
How much should we spend?
What should we communicate?
What is the objective of each channel?
How do these tactics contribute to achieving our goals?

Our approach to tactical planning builds on the insights gained from strategic planning to ensure we make better decisions.

A well-crafted tactical plan also helps the production team to execute efficiently and effectively. This is where the different planning levels come together to bring your vision to life.

While many mistakenly equate tactical planning with strategic planning, we understand the difference and start with the right foundation to achieve business-level objectives.

Kampányidőszak

A tervezési fázis fontosságát nem lehet elvitatni. De azt sem lehet elvitatni, hogy egy utazás során élményekkel szeretnénk gazdagodni. Megtapasztalni más kultúrákat. Megismerni új embereket. Finomakat enni, inni. Felfedezni ismeretlen városokat. És mindeközben jól érezni magunkat, élvezni az utunkat.

Ezeket a tapasztalásokat, élményeket általában megörökítjük valamilyen formában. Képeket és videókat készítünk. Megörökítjük az adott pillanatot és belevisszük a saját perspektívánkat, kreativitásunkat is. Sokszor pedig szívesen mesélünk róluk másoknak, próbálunk segíteni és ötletet adni más utazás előtt állónak.

Hiszünk abban, hogy egy jól megtervezett és kivitelezett marketing kampány valóban win-win helyzetet eredményez. Nekünk az a közös feladatunk egy kampány tervezése és gyártása során, hogy az adott vállalkozás kulcsüzeneteit minél hatékonyabban eljuttassuk a megfelelő célközönséghez.

GYÁRTÁSI FÁZIS

A szükséges tartalmak előállítását, valamint a mérési rendszerek felállítását foglalja magába.

A gyártást jellemzően több kivitelezési szakaszra osztjuk fel.

– A taktika végrehajtásához kulcsfontosságú tartalmak, a kampányok célhelyéül szolgáló weboldal(ak), valamint az eredmények értelmezéséhez nélkülözhetetlen mérések beállításával szoktunk kezdeni.
– A későbbi szakaszokban jellemzően további egyedi tartalmak előállításán, a weboldal továbbfejlesztésén és a mérési rendszer finomításán dolgozunk.

Saját megítélésünk és tapasztalatunk szerint, a kritikus tartalmak elkészítése után érdemes kampányok segítségével tesztelni a kidolgozott taktikai tervet. Ezt követően – ha szükséges – tudunk változtatni az útirányon, valamint a kampányokkal párhuzamosan további tartalmak előállítása is megkezdődhet.

KAMPÁNY IDŐSZAK

A tettek ideje. Itt a stratégia gyakorlati megvalósítása zajlik.

A legtöbb projektünk során a meghatározott marketing mix egyik fontos eleme egy online hirdetési rendszer kiépítése.

Ilyenkor a kijelölt felületeken (pl. Facebook, YouTube) “örökzöld” jellegű, hosszú időn át működő, vagy valamilyen szezonális, jellemzően értékesítést ösztönző kampányt építünk fel.

Nem hiszünk az öncélú és cél nélkül lebegő, „csak azért, hogy legyen” típusú kampányokban. A stratégiai tervezés során feltárt vállalati célokat mindig lebontjuk kampány szintű mutatókra, amelyeket folyamatosan vizsgálunk. Kéthetente pedig videós riport formájában is prezentálunk partnereink felé.

Általános tapasztalatunk szerint a legtöbb kampány eredményessége nagyban függ a kampányon kívüli kommunikációnk minőségén, hatékonyságán is.

Az “örökzöld” típusú hirdetési kampányok gyakran erősen hozzájárulnak a bevételnövelést megfogalmazó vállalati célok eléréséhez. Ilyenkor saját tapasztalatunk alapján 3-6 hónap után lesz érzékelhető, hogy egy új láb jelenik meg a forgalmi csatornák között és legalább 1-1.5 év kell ahhoz, hogy egy ilyen hirdetési rendszer nyereséges csatornává fejlődjön.

FEEDBACK & KONTROLL

A kampányok eredményességének vizsgálata, az üzleti célok teljesülésének ellenőrzése és a szükséges változtatások listázása.

A személyes kapcsolatokhoz hasonlóan egy üzleti kapcsolat is időről-időre megfáradhat és új impulzusokra lehet szüksége. Ezt alapul véve, minden velünk dolgozó partnerünknél negyedévente tartunk egy részletes, stratégiai szintű egyeztető beszélgetést.

– Itt egyrészt prezentáljuk az adott negyedév kampány-, és üzleti szintű eredményeit, megvizsgáljuk a kitűzött vállalati célok elérésének állapotát.
– Proaktívan, javaslatokat és új ötleteket hozunk az asztalra, amelyek ugyanúgy illeszkednek az előzetesen kidolgozott marketing stratégiánkhoz.
– Ilyenkor is szívesen fogadunk bármilyen visszajelzést, véleményt, ötletet, amelyek a munka előrehaladását és a célok elérését segítik.

A negyedéves egyeztetés mellett havonta tartunk egy rövidebb online riport alkalmat is, amikor főleg az adott hónapban elért eredményeket és észlelt piaci változásokat mutatjuk be.

A napi szintű kapcsolattartásban az emailezés helyett egy bármikor, bárhonnan elérhető online kommunikációs szoftvert, a Slacket használjuk. Ez az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és legszervezettebb módja ma a csapatszintű online kommunikációnak.